15 Aralık 2013 Pazar

ahşap boyamadan bir model

Komodik Vintage Takı | Fuar Masters - el yapımı, el yapımı
İyi günler, dostlarım! Bu kadar çok çeşitli malzemeler iç, tekstil bebek, çekmeceler oluşturmak için, yaratıcılık için şimdi böyle büyük bir kapsam, katılıyorum - Oymacılık tekniği için çeşitli haritalar mendil ve - (kayıt kartları ve albümler) scrapbooking, daha önce bilinmeyen bir kelime quilling sözlüğü tüm sıkıca içerir craftswomen, modüler origami ve çok daha fazlası. Kaç adet piyasaya sunulan her türlü. Ve bu bölmelerin bir sürü çekmeceli mini bir göğüs gibi kutusunda farkedilmeden gitmez, çekmeceler. 
bugün prodekoriruem Böyle üç bölmesi komodik. Onlar boya ile onları leke çarpık değil cıvatalı gibi Öncelikle, çekmece kolları sökün gerekir. Eşitsizliği ve pürüzler zımpara ile temizleyin. Şimdi pürüzsüz ve düz, beyaz akrilik bir tabaka ile kaplı olduğu boya-it primer olacaktır. Komodik Ben yaşlı bir vintage yapmaya karar verdi ve bu bir yaşlı craquelure yüzeyinin yanılsama yaratarak ek olarak? Bu, tabii ki, giymek. Ve onlar özellikle kabartma yüzeyinde çarpıcı görünüyor.
Bu nedenle, bir klişe ile köşelerinde ve üst göğüs kenarlarında yapısal arsa ve dondu kadar yapıştırın -. Şablonu kaldırın 
Şimdi katılaşma macunu tamamlamak için (güvenilirlik) birkaç saat beklemeniz gerekir.
Şimdi, köpük veya kuru sünger fırça, göğüs köşeleri ve kabartma yüzeyler üzerinde koyu kahverengi akrilik boya uygulayın.
Biz kurutma için bekleyen ve mum ile ovmak onları edilir. Şimdi çekmeceler beyaz akrilik boya tüm göğüs ve biz scuff olacak kuru bir bezle silin - köşeler ve arazi üzerinde.
Eh, aşınma yaş var ki. Çift vuruş boyama tekniği gerçekleştirmek için eski etkisini tamamlamak için.
Vernikli kolu sabitleyin.
Şaşırtıcı (ya da belki değil) nedir, ben bu o. Onu seviyorum tam güven, onun kız arkadaşı, genç adam komodik aldım 
aynı teknikle, ben de zaten satın alınan bir ayna, yerine.


3 yorum:

  1. harika olmuş , bayıldım, çok benim tarzım ,ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. nilgüncüm benim yapmış olduğum bir ürün değil sadece fikir vermek için yayınladım bu arada dün gecemi senin bloğunda geçirdim diyebilirim bloğuma hoş geldin sevgili hemşerim

    YanıtlaSil